Vizitky od A do Z

Ako navrhnúť vizitku, aby získala úžasný efekt a pritom nestratila svoju funkčnosť? Zoznámte sa s tipy, ktoré sme pre Vás pripravili.

Aký papier by som mal použiť na vizitky?

Správny papier je základom a v závislosti od efektu, ktorý chcete dosiahnuť, si vyberte medzi rôznymi gramážami, textúrami a odtieňmi papiera. Máte z čoho vyberať - v našej ponuke nájdete až 16 druhov papiera, vrátane ozdobného papiera. Ak chcete dosiahnuť efekt prémium, zvážte vizitku MultiLoft pozostávajúcu z 3 vrstiev papiera.

Čo umiestiť na vizitke?

Môže sa to zdať samozrejmé, ale informácie obsiahnuté na vizitkách budú mať značný vplyv na ich užitočnosť pre potenciálneho zákazníka. Vizitky musia obsahovať informácie, ako napríklad:

  • meno a priezvisko,
  • logo a názov firmy,
  • vykonávaná pozícia,
  • kontaktné číslo,
  • e-mailová adresa,
  • adresa webovej stránky.

Text v tejto konfigurácii sa ľahko zmestí na vizitky vo formátoch 85x55 alebo 90x50 mm.

Najlepšie povrchová úprava vizitiek?

Očarujúca povrchová úprava to všetko dokončí a prinesie Vám efekt, ktorý okúzli príjemcu. Ak chcete, aby vaša vizitka vyzerala moderne a elegantne, vyberte matnú fóliu alebo soft touch, ktorá svojím dotykom pripomína "kožu broskyne" Ak dávate prednosť výraznejším riešením - trefou do čierneho bude fólia s leskom, vytvárajúci krásny zrkadlový efekt alebo pokrytie vybraných prvkov na vizitke parciálnym UV lakom Povrchová úprava laminátom je vhodná aj pre všetky projekty, ktoré využívajú fotografie alebo živé farbe.