Ako navrhnúť leták?

Zaujímavý projekt letákov a pokročilé technológie tlače tvoria perfektný pár. Kombinácia oboch týchto aspektov Vám umožní získať efekt, ktorý klienta prekvapí a dlho zostane v jeho pamäti.

Strihané letáky - investícia, ktorá sa oplatí

Strihané letáky sú nákladovo efektívnym spôsobom propagácie Vašej značky. Táto forma reklamy je tiež považovaná za menej invazívnu v porovnaní s online reklamou. V čase, keď tak ohromný dôraz kladieme na súkromie, môže byť leták lepšou odpoveďou na aktuálne komunikačné trendy, ako ďalší bulletin v e-mailovej schránke.

Navrhnite leták v závislosti na príležitosti

Pred tlačou letákov vyberte 1 z 8 formátov, vyberte typ papiera a zušľachtenia.

Leták má zvyčajne relatívne krátku životnosť vzhľadom na typ správ, ktoré obsahuje, ktoré sa môžu vzťahovať na jednorazové podujatia, ako napríklad otvorenie nového obchodu alebo propagačné akcie počas týždňa. Na výrobu letákov tohto druhu môžete použiť lacnejší papier s menšou gramážou. Ak však budú na letáku umiestnené informácie, ktoré sa príliš rýchlo nemenia, zvážte použitie papiera, ktorý zaručí lepšiu trvanlivosť.

Chcete letáku dodať exkluzívnejší charakter? Objednajte si vykonanie s matnou fóliou, soft touch alebo matné s parciálnym UV lakom. Živé farby a najdôležitejšie akcenty na letáku tak budú zodpovedajúcim spôsobom vyzdvihnuté, zdôrazňujúc to čo je v letáku najdôležitejšie.

Nečakajte a vyberte si letáky pre Vaše podnikanie! Pošlite nám svoj projekt a my sa postaráme o zvyšok.