Skladané reklamné letáky

Máte reštauráciu a chcete prekvapiť svojich zákazníkov originálnym menu? Alebo prevádzkujete bar a hľadáte spôsoby, ako vystaviť ceny nápojov? Alebo pracujete v cestovnom ruchu a chcete informovať o nových propagačných akciách? Skladaný leták je vhodný pre ktorúkoľvek z týchto situácií!

Skladané letáky Vám pomôžu predať

Dobrý leták dokáže predať. Ako to overiť? Umiestnite na leták špeciálny zľavový kód, ktorý ponúka zľavu na služby alebo produkty. Spočítaním objednávok, ktoré boli vykonané s pomocou tohto kódu, môžete ľahko skontrolovať efektívnosť tohto typu reklamného materiálu.

Stavte na prvý dojem

Neobvyklý projekt môže byť kľúčom k úspechu! Pri plánovaní vzhľadu letáku venujte pozornosť:

  • Tvaru - na výber sú vertikálne, horizontálne a štvorcové letáky.
  • Spôsobu skladania - v závislosti od počtu strán môže byť leták zložený na polovicu, vo tvare písmen "C", "Z", ako harmonika, okienko alebo mapa.
  • Papier - klasický ofsetový papier, matný alebo lesklý kriedový papier alebo Kraftliner. Výberom väčšej gramáže, ľahšie dosiahnete efektu prémium.
  • Tlač a zušľachtenie - najpopulárnejším typom povrchovej úpravy letákov je aplikácia matnej, lesklej alebo soft touch fólie s voliteľným použitím parciálneho UV laku.

Pamätajte, že projekt je výhradne na Vás. Pripravte letáky, ktoré vo Vašich zákazníkoch spôsobia "efekt wow".