Reklamný potenciál bloku s obalom

Bloky s obalom plnia mnoho funkcií - sú nosičom informácií, formou reklamy a užitočnou pomôckou. Lepená verzia bloku s obalom je ľahko použiteľná, praktická a užitočná, keď potrebujete rýchlo robiť poznámky.

Blok s obalom s reklamným potenciálom

Bloky sú viac než len kúsky papiera - sú to pozvánky ku kreativite, miesto, kde začínajú hodnotné projekty, a zbierka myšlienok vložených na papier. Lepený blok je ideálny pre poznámky na nečisto a jeho používanie je veľmi pohodlné. Popísané, nepotrebné stránky môžete ľahko odstrániť a urobiť tak miesto ďalším poznámkam.

Ako vytvoriť zaujímavý lepený blok?

Vyberte typ a formát papiera - na výber máte A6, A5, A4 a DL. V ďalšom kroku nastavte vyberte veľkosť bloku - 25, 50 alebo 100 listov (vnútorné stránky bloku vyplníme ofsetovým papierom 80 g). Zostáva ešte otázka obálky - široký výber papierov - vrátane dekoratívnych - poskytuje obrovský priestor Vašej fantázii a pomáha realizovať aj tie najneobvyklejšie projekty.

Na tom, aký obal použijete bude závisieť úspech Vášho bloku ako reklamného média. Umiestnite na ňom atraktívnu grafiku, reklamný slogan, logo a kontaktné informácie.

Máte už nápad, ale k jeho úspechu zostala ešte realizácia? Vyberte si parametre a my sa postaráme o zvyšok!