Povedzte svoj príbeh. Vizuálne!

Každá značka dokáže rozprávať svoj príbeh miliónom spôsobov, ale najlepšie sa pamätá príbeh v kombinácii s obrazom. Zošívané katalógy, vyrobené so špeciálnou starostlivosťou sú skvelým spôsobom, ako zanechať dobrý dojem a dlho zostať v pamäti príjemcu!

Katalógy šité na mieru Vašich potrieb

Vytvorte katalóg, ktorý Vám umožní predviesť úspechy Vašej spoločnosti a zamestnancov, filozofiu značky alebo sortiment výrobkov. Vyberte vhodnú technológiu tlače, efektívnu väzbu a zušľachtenie. Vyberte si špecializovaný obsah prispôsobený charakteru katalógov - pripravte niekoľko projektov - na obchodné veľtrhy, pre potenciálnych uchádzačov o zamestnanie, alebo ako prílohu ku konferencii. Jediné, čo musíte urobiť, je vybrať veľkosť, typ tlače, typ papiera, zušľachtenie a typ zošívačky. Najlepšie ak bude všetko zodpovedalo charakteru Vášho podnikania!

Prečo je dobré mať zošívané katalógy?

Zošívaný katalóg je ohromným marketingovým a predajným nástrojom, predstavujúcim spôsob na sprostredkovanie kľúčových informácií o nových výrobkoch alebo nadchádzajúcom sezónnom výpredaji. Okrem toho majú katalógy veľa ďalších výhod:

  • posilňujú puto s klientom - katalóg s individuálnou ponukou alebo so zvláštnym venovaním je oveľa osobnejším zážitkom,
  • zväčšujú hodnotu Vašej firmy - luxusný papier a zdobenie katalógu zosilňujú pocit prestíže,
  • sú efektívne vo svojom posolstve - napriek všadeprítomným online katalógom má papierová verzia stále veľa priaznivcov.

Neváhajte a zadajte svoju prvú objednávku na zošívané katalógy, aby si Vás zákazníci mohli zapamätať dlhšie!