Lepené katalógy - flexibilné a estetické

Kľúčom k úspechu reklamného katalógu je - okrem jeho obsahu - správne vykonanie. Okrem výberu cieľovej skupiny, textov a informácií je dôležitý spôsob prezentácie obsahu. Pokročilá technológia tlače umožňuje vytvárať lepené katalógy, v ktorých nemusíte voliť medzi estetikou a trvanlivosťou.

Prednosti lepených katalógov

Jednou z nesporných predností lepených katalógov je ich veľkosť (môžete v nich vytlačiť až 256 stránok!). Väzba je lepená silným polyuretánovým lepidlom (PUR), dokonale priľne ku všetkým druhom papiera a obálok. Lepený katalóg je veľmi flexibilný, čo uľahčuje jeho prezeranie.

Vynikajúca životnosť a pohodlie

Lepený Katalóg sa ľahko používa a trvanlivosť použitého spojiva zaisťuje, že opakované prezeranie stránok nespôsobí zničenie celej konštrukcie. Toto médium marketingovej komunikácie bude atraktívnym spôsobom prezentácie ponuky, ale môžete ho tiež použiť ako miesto na rozprávanie svojho vlastného príbehu. Mnoho spoločností používa katalógy k prezentácii spoločnosti, profilov tvorcov značky alebo k predstavení hodnôt, ktoré spoločnosť vyznáva pri vytváraní svojich produktov alebo služieb.

Urobte skvelý prvý dojem

Ak sa chcete stretnúť so súčasnými a novými zákazníkmi, stavte na lepené katalógy. Zaujímavý obsah, ozdobený ďalšími vizuálnymi prvkami bude oveľa efektívnejší a príjemca si ho bude celkom iste pamätať oveľa dlhšie. Využite riešenie z radu vylepšení - môžete si vybrať matné fólie, lesklé fólie, soft touch fólie ako aj možnosti nanesenia UV laku na vybrané prvky obálky katalógu, ktorý zdôrazní tie aspekty, na ktorých Vám záleží najviac.

Skúsenosti našich klientov ukazujú, že dobre vyladený katalóg je zárukou úspechu spoločnosti. Objednajte si lepený katalóg a povedzte svoj vlastný príbeh!