Poznámkový blok ako reklamný gadget

Špirálové bloky sú ideálne ako darčeky pre súčasných alebo budúcich zákazníkov. Reklamný potenciál tohto produktu je taký veľký, že mnohé spoločnosti zahŕňajú bloky vo svojich nákladoch na tlačové služby.

Bloky ako reklamné médiá

Obal bloku môžete potlačiť akýmkoľvek obsahom, vrátane názvu spoločnosti, logá, heslá a dokonca aj fotografií produktov, ktoré sa nachádzajú vo Vašej ponuke. Pridaním prekvapivého prvku, zvýrazneného matnou fóliou, získate efekt, vďaka ktorému reklamné gadget podpísaný Vašou značkou vyvolá príjemné pocity.

5 výhod toho, že máte blok medzi reklamnými predmetmi

1. Bloky sú praktické - osvedčia sa na veľtrhoch, konferenciách a školeniach, ako darčeky pre Vašich zákazníkov, užitočné budú aj pre zamestnancov.

2. Povzbudzujú k vzájomnosti - ak sú darované, zanechávajú o spoločnosti pozitívny dojem, čo sa premieta do pozitívnych súvislostí s Vašou značkou a prebúdzajú ochotu odvďačiť sa.

3. Bloky sú odolné - vysoko kvalitné materiály a zušľachtenia zaručujú dlhšie živé farby.

4. Môžete ich ľahko prispôsobiť svoje vizuálnej identifikácii a bohaté farby obálky, možnosť umiestnenia loga a vysoká kvalita tlače Vám pomôžu uvoľniť Vašu kreativitu a vytvoriť jedinečný reklamný predmet.

5. Bloky nie sú finančne náročné - nie sú oveľa drahšie ako letáky, ale sú oveľa odolnejšie!

Pozrite si celú ponuku blokov a ak Vás zaujíma riešenie, ktoré ste nenašli na našom webe, kontaktujte nás.