Bloky so špirálou - nadčasový dizajn a pohodlie

Bloky so špirálou sú cenným doplnkom reklamných a konferenčných balíčkov. Pohodlie používania, formát, ktorý sa zmestí do praktickej príručnej tašky a široké možnosti personalizácie, sú len niektorými z najväčších predností tohto produktu.

Reklamné bloky

V kancelárii, na školeniach, na veľtrhoch alebo na obchodných stretnutiach - poznámkový blok so špirálou takmer vždy stojí za to mať po ruke a pohodlie pri používaní jeho špirálovej verzie je nesporné. Jednoduché vytrhávanie stránok, pohodlné prehliadanie obsahu a rýchly prístup k poznámkam sú najväčšími úžitkovými hodnotami tohto produktu. Ďalšou výhodou sú veľké možnosti personalizácie. Zaujímavý vizuálny efekt získate, ak si vyberiete:

  • jednu zo 4 farieb špirál,
  • rôzne tvary rohov listov,
  • zušľachtenie väzby,
  • dodatočnú PVC obálku.

Môžete si vybrať z 50 alebo 100-listových blokov. Obálku vyrábame z kriedového papiera s gramážou 350 g - pre ešte lepší účinok si môžete objednať aj doplnkovú obálku z PVC. Na vykonanie vnútra bloku používame ofsetový papier 80 g. Ak Váš projekt predpokladá použitie ozdobných papierov, môžete ho u nás realizovať ako neštandardnú objednávku.

Prečo je dobré vybrať si špirálové bloky?

Bohatosť farieb a vzorov z nich robí nielen obyčajný blok, ale aj módny a praktický doplnok. Charakteristická, silná drôtená špirála, ktorá tvorí spojenie, je prvkom, ktorý dopĺňa vzhľad bloku. Možnosť akejkoľvek tlače na obale Vám dáva takmer neobmedzené príležitosti na vytvorenie jedinečných a originálnych projektov.

Blok so špirálou je dokonale vhodný ako reklamný gadget. Nemáte so sebou ešte takýto produkt? Prezrite si našu ponuku!